Firmagaver

– firmagaver, der glæder kunder og medarbejdere...

En firmagave til dine ansatte, samarbejdspartnere og kunder er en oplagt mulighed for at takke for samarbejdet.

Få fingrene i årets flotteste firmagaver fra landets førende mærkevareleverandører lige her på siden, hvor du finder et stort og unikt udvalg af håndplukkede firmagaver, der med garanti får det brede smil frem hos både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Du finder firmagaver for enhver smag for både ham og hende – i alle prisklasser. Vores gavesortiment indeholder designvarer inden for interiør, lyd, rejse og køkkenredskaber og meget mere. Så mangler du inspiration til årets firmagave, så har vi masser idéer til dig.

I mere end 35 år har Borg & Bigum glædet virksomheders ansatte, kunder og nærmeste samarbejdspartnere med lækre, udsøgte og nyskabende firmagaver. Et stort udvalg af lækre firmagaver, leveret til tiden uden problemer, klar til at dele ud – det er opskriften, som vi har fulgt i mere end 35 år. Derfor bliver firmagaver fra Borg & Bigum altid en succes. Og det er din garantifor kvalitet. 

Find idéer og få inspiration til årets fedeste firmagaver til både ansatte, samarbejdspartnere og kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk, hvis du har brug for hjælp eller sparring til at vælge firmagaven.

>> Se vores store udvalg af firmagaver

Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

HVORDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE FIRMAGAVE TIL DINE ANSATTE?

– find de gaver, der glæder mest hos dine medarbejder og kunder

Vi elsker at få gaver, og vi elsker at give gaver. Firmagaven er efterhånden blevet en tradition i rigtig mange virksomheder, og den medvirker til at medarbejderen føler sig mere værdsat og bliver mere positivt indstillet overfor nye og gamle arbejdsopgaver.

Firmagaven er noget de fleste ansatte ser frem til med stor spænding og forventningerne helt itop. MEN det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige firmagave til dine medarbejdere, når de skal have en ekstra tak. Firmagaven skal gerne vække glæde hos hver enkelt ansatte – og den firmagave, der passer perfekt til den ene, er måske den helt forkerte gave til en anden.

Måske det er en god idé at lade dine medarbejdere vælge deres firmagave selv? Du kan ud fra hele vores sortiment udvælge et mindre udvalg af firmagaver, evt. fra lidt forskellige kategorier, også vælger medarbejderen selv sin firmagave herudfra. 

Det er naturligvis også en mulighed at give én og samme firmagave til alle ansatte i virksomheden – og det kan også sagtens blive en stor succes. Det kræver dog ofte lidt ekstra forarbejde og kendskab til medarbejderne. Men ønsker du virkelig at overraske dine medarbejdere med en firmagaveshop, er det absolut en vej at gå.

HER FINDER DU FIRMAGAVER FRA LANDETS FØRENDE MÆRKEVARELEVERANDØRER

– giv medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere mærkevarer, der glæder endnu mere...

I Danmark er vi meget bevidste om kvalitet, holdbarhed og ikke mindst trends og mærkevarer. Hos Borg & Bigum finder du naturligvis et stort udvalg af firmagaver fra landets førende mærkevareleverandører, hvor alle firmagaver lever op til ønsket om netop kvalitet, holdbarhed og trends. Leverandørerne har vi lavet rigtig gode aftaler med, og vi har derfor mulighed for at tilbyde landets bedste firmagaver til de bedste priser – priser der ligger langt under de vejledende udsalgspriser, der er at finde ude i butikkerne – hvilket selvfølgelig gør det muligt at give medarbejderne endnu større og endnu mere værdifulde firmagaver, der gør at de føler sig mere værdsatte og får endnu bredere smil frem på læben.

Mærkevarer er ofte blevet netop mærkevarer, fordi der er tale om gedigne kvalitetsprodukter med lang holdbarhed, der efterspørges af danskerne. Vi har bl.a. firmagaver fra Royal Copenhagen, Georg Jensen, Georg Jensen Damask, Kay Bojesen og mange flere. Hos Borg & Bigum kan der vælges firmagaver fra både de helt nye mærkevareleverandører – dem der sætter de nye trends inden for interiør, lyd, udeliv, rejse, servering, køkken og meget andet – og selvfølgelig fra de klassiske og velkendte, der har stået i vores stuer, på vores spiseborde, på vores terrasser og årtier, men som vi elsker, da det er velkendt og fordi kvalitet og tidløsheden er i top.

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.