Firmagaver med logo

– glæd dine ansatte, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere

Firmagaver er en rigtig god måde hvor på dit firma overfor kunder og andre tætte samarbejdspartnere kan vise taknemmelighed for jeres samarbejde. Du kan give firmagaver til enhver tid – bl.a. påskegaver, sommergaver eller julegaver. Og for at understrege at gaven kommer fra dig og dit firma, har du desuden mulighed for at sætte dit logo på stort set alle gaver.

Sæt logo på firmagaven
Få fingrene i årets flotteste firmagaver med logo fra landets førende mærkevareleverandører lige her på siden, hvor du finder et stort og unikt udvalg af håndplukkede firmagaver, der med garanti får det brede smil frem hos både kunder og samarbejdspartnere. Du finder firmagaver for enhver smag for både ham og hende – i alle prisklasser. Vores sortiment indeholder alt fra lækre gaveæsker og kurve med vin og chokolade til designvarer inden for interiør, lyd, rejse og køkkenredskaber. Skab endnu mere opmærksomhed med dit logo. Mulighed for at sætte logo på de firmagaver du giver.

I mere end 35 år har Borg & Bigum glædet virksomheders kunder og nærmeste samarbejdspartnere med lækre, udsøgte og nyskabende firmagaver med logo. Et stort udvalg af lækre firmagaver med logo, leveret til tiden uden problemer, klar til at dele ud – det er opskriften, som vi har fulgt i mere end 35 år. Derfor bliver firmagaver med logo fra Borg & Bigum altid en succes. Det er din garanti for kvalitet. Få inspiration til de allerflotteste firmagaver med logo til samarbejdspartnere og kunder – hele året rundt, til enhver højtid, årstid eller anledning.

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter, der sidder klar på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk, hvis vil høre mere om mulighederne for firmagaver med logo.

Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

Sæt dit logo på firmagaven og høst ekstra opmærksomhed

Brand din virksomhed – både på og omkring firmagaven

Der findes mange måder at brande din virksomhed på. En rigtig god og effektiv måde at gøre det på er firmagaver med logo, når dine samarbejdspartnere og kunder skal begaves til påske, sommer, jul eller en hvilken som helst anden lejlighed – på den måde giver du firmagaven et personligt præg og sørger for, at din virksomhed bliver husket ud i fremtiden.

Du kan sætte logo på stort set alle de firmagaver, du finder i vores sortiment – også på produkter fra de store mærkevareleverandører. Og mulighederne er mange. Du kan i mange tilfælde vælge at sætte dit logo direkte på kundejulegaven ved brug af eksempelvis tryk eller gravering. En anden mulighed kan være at få lavet et sleeve (også kaldet omslag eller bælte) til firmagaven, som kan designes lige som, du ønsker. På den måde kan du signalere præcis det, der er relevant for din virksomhed, og der er mulighed for at lege med både tekst, logo og/eller billeder. Du har selv mulighed for at stå for design fra start til slut, hvis du har designere tilknyttet din virksomhed, ellers er de dygtige grafikere hos Borg & Bigum klar til at hjælpe.

Ønsker du at give dine kunder og andre samarbejdspartnere en mindeværdig firmagave, der vil blive husket langt ud i fremtiden, så giv en firmagave med logo.

Kontakt os på 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk og hør nærmere om dine mange muligheder for firmagaver med logo.

Jeg vil gerne give en firmagave med logo

Hvordan gør jeg det smartest?

Har du besluttet dig for, at du ønsker at give dine kunder eller andre tætte samarbejdspartnere en firmagave med logo, er næste skridt at finde ud af, hvordan det skal gøres. Hvad passer bedst til din virksomhed, og hvilke firmagaver passer til hvilken branding.

Ønsker du et stort logo direkte på midt på firmagaven, så ingen er i tvivl om hvem giveren er? Eller ønsker du et lille logo diskret placeret på fx undersiden eller på et lille tag, hvor der er mere fokus på at modtageren ved og husker, hvor gaven kommer fra? Eller skal logoet slet ikke være direkte på gaven, men sættes på emballagen enten i form af et sleeve, en sticker, en indlægsseddel eller direkte trykt på kassen. Hvad ønsker din virksomhed at signalere og hvad skal brandingen gøre for dig og din virksomhed.

Firmagaver med logo trykt direkte på gaven kan være elektronik, vandflasker, krus, håndklæder, interiør. Firmagaver med logo trykt på emballagen eksempelvis i form af et sleeve passer bedst til firkantede, kasseformede gaver og chokolade-/delikatesse- og vingaver.

Men mulighederne for firmagaver med logo er som sagt mange og langt de fleste ting er mulige – kontakt os på 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk og hør nærmere.

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.