Om Firmagavernu.dk

Hos firmagavernu.dk finder du et unikt sortiment af håndplukkede firmagaver udvalgt til at glæde dine medarbejdere og kunder ved alle lejligheder. 
Vores mere end 35-årige erfaring sikrer dig den højeste kvalitet i både udvalg og service. To ting der for os går hånd i hånd. 

 Gratis levering ved køb over 1.000 kr.
 Op til 7 dages levering
 Betaling med kort


HVAD DU ØNSKER, KAN DU FÅ

På Firmagavernu.dk præsenterer vi et stort udvalg af eksklusive gaver til alle anledninger. Her finder du noget for enhver smag, i alle prisklasser og naturligvis fra landets førende mærkevareleverandører.

Vores dedikerede gaveteam sørger for alt det praktiske, så du får markedet bedste gaver, sikkert leveret med styr på alle detaljer, til medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og dine nærmeste, som skal have ekstra opmærksomhed ved jul eller andre anledninger.

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk.


EN DEL AF BORG & BIGUM A/S

Borg & Bigum er en værdiskabende partner for virksomheder, der ønsker promotionartikler, profiltøj og firmagaver, der kan gøre en forskel i deres branding og i deres forretning.Siden etableringen i 1984 har Borg & Bigum leveret løsninger til virksomheder i hele verden. Som markedsleder er det vores ambition at gøre en forskel for kunderne og deres forretning.Et samarbejde med Borg & Bigum vil være styret af kreativt modspil, hvor man som kunde er en aktiv del af teamet. Borg & Bigum varetager hele processen - Både de indledende udviklings- og designfaser, salg, indkøb, logistik med professionelt lager setup samt administration. Naturligvis i tæt dialog med kunderne.

KONTAKT OS

Firmagavernu.dk er en del af
Borg & Bigum A/S

Rørvang 10
2620 Albertslund
CVR nr. 78520418

+45 77 43 20 00
info@borgbigum.dk

www.borgbigum.dk


Gå til vareoversigten »