Forside

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen som firmagave eller firmajulegave

Borg & Bigum har det største udvalg af firmagaver fra Royal Copenhagen i branchen, og du har derfor altid mulighed for at give en unik firmagave eller firmajulegave fra Royal Copenhagen, når dit firma skal give julegaver, sommergaver, jubilæumsgave, anledningsgaver eller lignende.

Du har masser af muligheder for at vælge firmagaver i det populære porcelæn Royal Copenhagen, når dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere skal forkæles. Royal Copenhagen glæder altid med det store udvalg af fade, skåle, kopper og andet service i Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og den helt klassiske Hvid Riflet.


Om Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er et dansk firma, der blev grundlagt i 1985 efter fusionen af Holmegaards Glasværker og Den kongelige Porcelainsfabrik, som stammer helt tilbage fra 1775. De stolte traditioner og nationalfølelsen er blevet videreført til det Royal Copenhagen, vi kender i dag, og det håndmalede Royal Copenhagen porcelæn er i dag mere elsket end nogensinde.

Den blå Royal Copenhagen farve er inspireret af de danske farvand – og de 3 bølger i logoet symboliserer Storebælt, Lillebælt og Øresund.

Filtrer
Forside
ForsideBrandsRoyal Copenhagen
Side fra