Firmajulegaver med logo

Sæt personligt præg på årets firmajulegaver med eget logo tryk

Julen handler om at give – og det er den perfekte anledning for dit firma til at finde den helt rigtige kundejulegave til dine kunder og tætte samarbejdspartnere og er desuden en oplagt mulighed for at takke for samarbejdet. Du har desuden mulighed for at sætte dit logo på stort set alle gaver.

Få fingrene i årets flotteste firmajulegaver med logo fra landets førende mærkevareleverandører lige her på siden, hvor du finder et stort og unikt udvalg af håndplukkede firmajulegaver, der med garanti får det brede smil frem hos både kunder og samarbejdspartnere. Du finder firmajulegaver for enhver smag for både ham og hende – i alle prisklasser. Vores julegavesortiment indeholder alt fra lækre gaveæsker og julekurve med vin og chokolade til designvarer inden for interiør, lyd, rejse og køkkenredskaber. Det er muligt at sætte dit logo på alt…

I mere end 35 år har Borg & Bigum glædet virksomheders kunder og nærmeste samarbejdspartnere med lækre, udsøgte og nyskabende firmajulegaver med logo. Et stort udvalg af lækre firmajulegaver med logo, leveret til tiden uden problemer, klar til at dele ud – det er opskriften, som vi har fulgt i mere end 35 år. Derfor bliver firmajulegaver med logo fra Borg & Bigum altid en succes. Og det er din garanti for kvalitet. Få inspiration til årets flotteste firmajulegaver med logo til samarbejdspartnere og kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter, der sidder klar på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk, hvis vil høre mere om mulighederne for firmajulegaver med logo.


Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

Sæt dit logo på firmajulegaven

Brand din virksomhed – både på og omkring kundejulegaven

Der er mange muligheder at brande din virksomhed på. En rigtig smart måde at gøre det på er firmajulegaver med logo, når dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder skal forkæles op til jul – på den måde giver du firmajulegaven et personligt præg og sørger for, at din virksomhed bliver husket ud i fremtiden.

Du kan sætte logo på stort set alle de gaver, du finder i vores sortiment – også på produkter fra de store mærkevareleverandører. Og mulighederne er mange. Du kan i mange tilfælde vælge at sætte dit logo direkte på firmajulegaven ved brug af eksempelvis tryk eller gravering. En anden mulighed kan være at få lavet et sleeve (også kaldet omslag eller bælte) til firmajulegaven, som kan designes lige som, du ønsker. På den måde kan du signalere præcis det, der er relevant for din virksomhed, og der kan leges med både logo, billeder og/eller tekst. Har du designere tilknyttet din virksomhed, har du mulighed for selv at lave designet, og ellers sidder Borg & Bigums dygtige grafikere klar til at hjælpe.

Giv dine kunder og samarbejdspartnere en mindeværdig kundejulegave, der vil blive husket langt ud i fremtiden.

Kontakt os på 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk og hør nærmere om dine mange muligheder.

Jeg vil gerne give firmajulegaver med logo

Hvordan gør jeg det smartest?

Når du har besluttet dig for, at du ønsker at give dine kunder og andre tætte samarbejdspartnere en kundejulegave med logo, er næste skridt at finde ud af, hvordan det skal gøres. Hvad passer bedst til din virksomhed, og hvilke gaver passer til hvilken branding. Ønsker du et stort logo direkte på midt på kundejulegaven, så ingen er i tvivl om hvem giveren er? Eller ønsker du et lille logo diskret placeret på fx undersiden eller et lille tag, hvor der er mere fokus på at modtageren ved og husker, hvor gaven kommer fra? Eller skal logoet slet ikke være direkte på gaven, men sættes på emballagen enten i form af et sleeve, en sticker eller direkte trykt på kassen. Hvad ønsker din virksomhed at signalere og hvad skal brandingen gøre for dig og din virksomhed. Firmajulegaver med logo trykt direkte på gaven kan være elektronik, vandflasker, krus, håndklæder, interiør.

Firmajulegaver med logo trykt på emballagen eksempelvis i form af et sleeve passer bedst til firkantede, kasseformede gaver og chokolade-/delikatesse- og vingaver. Mulighederne for firmajulegaver med logo er som sagt mange – kontakt os på 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk og hør nærmere.

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.