Georg Jensen

Georg Jensen som firmagave

Du kommer ikke galt afsted med Georg Jensen, når du skal forkæle dine medarbejdere med en firmagave. Georg Jensen er en oplagt firmagave, både når det gælder firmajulegaver, medarbejdergaver, sommergaver, anledningsgaver og jubilæumsgaver. 

Med sin klassiske stil og tidløse form passer gaver fra Georg Jensen perfekt ind i et hvert hjem og oser af kvalitet og stilsikkerhed. Georg Jensen er også et sikkert valg, når der skal gives firmagaver og firmajulegaver til kunder og samarbejdspartnere.

Om Georg Jensen

Siden 1904 har danskerne kunnet glæde sig over Georg Jensens tidløse og helt unikke designs. Georg Jensens produkter strækker sig fra ure og smykker til lækre fade, skåle og anden brugskunst. Georg Jensen er kendt for den unikke kombination af funktionalitet, tidløshed, godt gedigent håndværk og kunstnerisk æstetik.

ForsideBrandsGeorg Jensen
Side fra

Fandt du ikke hvad du søgte?

Det ser desværre ud som om, at vi midlertidigt har udsolgt af varer fra dette mærke. Fortvivl ikke – vores support team sidder klar på 70 43 20 00 eller info@borgbigum.dk til at hjælpe dig med din forespørgsel.